Loading...
Loading...

FRAMEDIA

Kun tuhat sanaa ei riitä

Lisää meistä

“Jos ei nyt, niin koska?”

Louis Khan

Framedia on media-alan yritys Tampereelta. Toteutamme asiakkaidemme valokuvaus- , videokuvaus- ja ilmakuvaustoimeksiannot tämän päivän huipputyökaluilla ja standardeilla. Olemme ylpeitä toimintatavoistamme ja määrätietoisia pysymään kehityksen aallonharjalla.

Framedia työllistää eri intohimoihin ja toimintatapoihin erikoistuneita luovia ammattilaisia. Kannustamme toimijoitamme itsensä ja ammattitaitonsa kehittämiseen, mutta myös inspiroitumaan ihmisistä ja maailmasta.


Palvelut

“Valokuvaus on yksinkertaisimpia asioita maailmassa, ja kuitenkin suunnattoman vaikea saada se todella onnistumaan.”

Martin Parr

Valokuvaajan ammattitaito, laitteisto, valaistus, studio, miljöö, editointi, printtaus… Kaikki tämä tai vain yksikin, voi olla kivan ja erinomaisen lopputuloksen erottava tekijä.
Mikä on sinun valintasi?

Yrityksemme on erikoistunut arkkitehtuuri- , kiinteistö- ja ilmakuvauksiin, mikä on mahdollistanut toimintatapojemme rikastuttamisen ja kasvattanut meistä toimialamme ammattitaitoisimman ja ennakkoluulottomimman tekijän.
Henkilö- ja tuotekuvauksia toteutetaan Studio Framen tiloissa ylivertaisella laadulla, aina asiakkaan tarpeista ja toiveista lähtöisin.

Kyky nähdä maailmaa yläilmoista on ollut mahdollista vasta vuosisadan ajan.

Mikäli et vielä ole nähnyt dronella kuvattua videota tai valokuvaa – et todennäköisesti vain tiedä, että olet.
Kameroilla varustetut kuvauskopterit ovat nyt arkipäivää, ja yläilmoista otettu kuvamateriaali tuokin täysin uuden perspektiivin asioihin.

Toimintamme perustuu ilmakuvausalan viimeisimpien innovaatioiden testaamiseen ja hyödyntämiseen. Toimimme Liikenteen turvallisuusvirasto TRAFI:n voimassa olevien määräysten mukaisesti ja olemme rekisteröity lentotyötoimija miehittämättöminen ilma-alusten kategoriassa.

Markkinointi ei tarkoita enää asioiden tekemistä, vaan tarinoiden kertomista.

Seth Godin, honoured by the DMA Hall of Fame, Founder: squidoo.com

Me visualisoimme ihmisten, tuotteiden ja palveluiden kertomaa tarinaa mieleenpainuviksi kokemuksiksi, joilla on aina elämysarvoa.
Valikoimaamme on kehitetty asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti niin asuntoesittely-, ilmakuvaus kuin tuote- ja mainosvideoissakin. Suurimmissa projekteissamme hyödynnämme arvokkaita kontaktejamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Kuluttajat käyttävät keskimäärin 88% enemmän aikaa nettisivulla, joilla on videomateriaalia.
 
Sisältömarkkinoinnin näkökulmasta juuri videoilla on korkein sijoitetun pääoman tuottoprosentti.
 

Ota yhteyttä

Soita meille!
>>+358 40 580 0871

FRAMEDIA OY
Rieväkatu 8
33540 Tampere

SÄHKÖPOSTI
hello@framedia.fi

Avaa kartta
Tule moikkaamaan meitä