ILMAKUVAUS

UUTA PERSPEKTIIVIÄ ILMAKUVILLA

Yllättävän perspektiivin esiin tuominen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Miehittämättömillä ilma-aluksilla kuvaus on tuonut uusia mahdollisuuksia meille ja asiakkaillemme jo vuodesta 2014 lähtien.

Auringon suunnasta napattu materiaali vauhdittaa kohteen myyntiä oli kyseessä sitten omakotitalo, tontti tai metsäpalsta. Piha- ja ympäristösuunnittelijat voivat käyttää ilmakuvaa suunnitelmiensa pohjana.

Drone-palvelut säästävät aikaa ja rahaa. Samalla ne nostavat esiteltävien kohteiden kiinnostavuuden aivan uudelle tasolle.

LENTOKORKEUS 120m

Kopterin saa nostaa vallitsevien määräysten mukaan korkeintaan 120m korkeuteen, käytännössä kutenkin 30-70m tuo tarvittavan korkeuden asioiden kuvantamiseen.

ILMATILA

Noudatamme aina Traficomin kulloinkin voimassa olevia määryksiä.
Lisätietoa Traficom.fi

HELPPOA, NOPEAA JA TEHOKASTA!

Ilmakuvaukset toteutetaan vallitsevien sääolosuhteiden, voimassa olevien ilmatilarajoitusten mukaan sekä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Pääsääntöisesti toimintamme tapahtuu Tampereella sekä lähikunnissa. Tampere-Pirkkalan lentoasema asettaa toiminnallemme mm. 50m maksimilehtokorkeusrajoituksen, ellei poikkeuslupaa ole erikseen haettu.

OLLAANKO TEILLÄ VALMIITA YHTEISTYÖHÖN?

YLI
0
KUVATTUA KOHDETTA
YLI
0
ESITTELYVIDEOTA
YLI
0
DRONELENTOA
YLI
0
TERATAVUA MATERIAALIA